Naar inhoud. Begin van de inhoud.

Afwerking leesarena dankzij Kiwanis Borgloon!

Kiwanis geeft cheque aan Ligo Limburg Zuid

Afwerking leesarena dankzij Kiwanis Borgloon!

Serviceclub Kiwanis 'Borgloon het Graafschap' heeft ons verheugd met een subsidie van maar liefst €2.000. Met dit bedrag kunnen we de leesagora in Tongeren verder ontwikkelen en perfectioneren.
Kiwanis “Borgloon Het Graafschap” is een serviceclub die onder het motto “Serving The Children Of The World” onze toekomstgeneratie wil helpen en steunen. Dit doen ze door projecten zoals het onze te ondersteunen. 

Onze plannen voor de leesarena omvatten onder andere de aanschaf van prachtige boekenrekken die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een uitnodigende en inspirerende leesomgeving. Daarnaast zullen we boeken voorzien die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan te sluiten bij de interesses en behoeften van onze doelgroep. Hierdoor kunnen we de leeservaring van onze cursisten verrijken en hen aanmoedigen om nog meer te lezen en te genieten van de Nederlandse taal.

De leesarena zelf hebben we kunnen verwezenlijken dankzij de hulp van Rotary Club Tongeren.

Dankzij de steun van Kiwanis kunnen we een aanzienlijke stap voorwaarts maken in ons streven om leesplezier en geletterdheid te bevorderen. We zijn dankbaar voor deze kans en kijken ernaar uit om de leesagora te zien groeien en bloeien met nieuwe voorzieningen en materialen.